DE WEG VAN 101# GUOFANG, ZHUHAI-STAD, GUANGDONG, DE VOLKSREPUBLIEK CHINA, 519000
Thuis

Zhuhaishi Shuangbojie Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Tren Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Tren Anabole Steroïden voor verkoop
De vreugde zich maakt niet ongerust wij altijd met u zullen werken. Zij hebben zelfde goede kwaliteitspoeder en oliën maar uw prijzen zijn veel beter. Uw verpakking zijn Perfect!

—— Marco - het UK

Zeer goed moet ik zeggen, heb ik uw poeder geprobeerd, am geïmponeerd met het resultaat dat ik heb bereikt! Absoluut tot van u spoedig opdracht geven. U kerels bent genie! THX!

—— Conrad - de V.S.

Ik ben online Chatten Nu

Zhuhaishi Shuangbojie Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Zhuhaishi Shuangbojie Technology Co., Ltd. Zhuhaishi Shuangbojie Technology Co., Ltd. Zhuhaishi Shuangbojie Technology Co., Ltd. Zhuhaishi Shuangbojie Technology Co., Ltd. Zhuhaishi Shuangbojie Technology Co., Ltd. Zhuhaishi Shuangbojie Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Blauwe Draak
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 9,000,000-12,000,000
Opgericht Jaar : 2001 (Factory)
Export pct : 80% - 90%
Email: joy@ycphar.com

De Technologieco. van Zhuhaishishuangbojie, Ltd, een belangrijke fabrikant en een leverancier van farmaceutische grondstoffen van China, worden gevestigd in Zhuhai-de Provincie van Stadsguangdong. Wij zijn een SGS-Goedgekeurd en ISO9001-Verklaard bedrijf met het gezag van het uitvoeren van en het invoeren van farmaceutische grondstoffen. Onze producten worden verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. Het integreren onderzoek, productie, proces en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in de productie van en het uitvoeren van anabool steroid hormoon raws met inbegrip van mondeling steroid poeder, testosteronreeksen, nandrolonereeksen, boldenonereeksen, trenbolonereeksen, drostanolonereeksen en andere verwante producten. Zij zijn van hoge en betrouwbare die kwaliteit, hoofdzakelijk naar apotheken en gezondheidszorgbedrijf wereldwijd wordt uitgevoerd, zoals Australië, het UK, Rusland, de V.S., Brazilië, Canada, de EU-Landen, Colombia, Saudi-Arabië, Libanon, Mexico en Thailand enz.

 

Onze producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, de meesten waarvan ook de internationale norm bereiken en met de vereisten van FCC, USP, EP en BP met onderzoeksteam op hoog niveau, geavanceerde apparaten en goede wetenschappelijke atmosfeer in overeenstemming zijn die de stabiele en betrouwbare kwaliteit verzekeren. Onze fabriek heeft een volledig systeem van Q.A. & Q.C.-. Wij bezitten gemachtigde reeksen van het analyseren van instrumenten die hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer hebben om de producten te analyseren en te controleren.

 

Wij pogen altijd hoogte aan te bieden - kwaliteit chemische grondstoffen met concurrerende prijs en snel en de veilige levering van 100%. Verheug me op de bouw van goede zakelijke relatie met u. Streef samen voor het beter en gezonder leven.

Contactgegevens
Zhuhaishi Shuangbojie Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Joy

Tel.: 86-18578209858

Fax: 86-0756-8889806

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)